fbpx

Povraćaj sredstava

U slučaju odustanka od ugovora potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe kupcu se vraća po prijemu proizvoda koji vraća zbog odustanka od ugovora, pod uslovom da se utvrdi da je proizvod neoštećen, tj. ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno od prijema proizvoda koji kupac vraća zbog odustanka od ugovora.

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada je kupac dobio neispravan ili pogrešan artikal.


Procedura za povraćaj sredstava

Da bi se izvršio povraćaj novčanih sredstava potrebni su nam sledeći podaci:

  • Vaši lični podaci;
  • Broj kupovnog računa (račun ste dobili uz kupljeni proizvod);
  • Broj dinarskog tekućeg računa, na koji će biti uplaćena novčana sredstva (u slučaju da je plaćanje izvršeno pouzećem);
  • Broj lične karte;

Tražene podatke možete nam dostaviti popunjavanjem forme ispod teksta.
Povraćaj sredstava se vrši isključivo uplatom na dinarski tekući račun kada je plaćanje izvršeno pouzećem.
U slučaju da je plaćanje izvršeno platnom karticom, povraćaj sredstava se vrši uplatom na račun sa kog je izvršeno plaćanje.
Povraćaj novčanih sredstava se ne može zahtevati odlaskom u neki od maloprodajnih objekata PAZARI-ja.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica (delimično ili u celosti), a bez obzira na razlog vraćanja, PAZARI internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA i Mastercard metoda plaćanja, tako što će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko iz nekog razloga ne možete poslati zahtev za povraćaj novčanih sredstava preko forme za povraćaj sredstava, možete nas kontaktirati preko telefona 060/588 8564.
Takođe, ako imate dodatna pitanja, uvek nas možete kontaktirati preko istog broja telefona.
Vaš PAZARI

Podaci o firmi:

Podaci o potrošaču:

Napomena:

* obavezna polja